Кулинарен клуб Варна стартира конкурс за оригинални ястия под мотото "Българската кухня между традицията и бъдещето". В него могат да участват не само професионалисти, но и любители, съхранили от поколения рецепти за вкусни родни гозби. "Целта е не само да съхраним, но и да обогатим българската кухня с нови рецепти, в които са разумно адаптирани модерните технологии", обясни пред "Труд" авторът на идеята - топкулинарят Желязко Каракашев.

Българската кухня между традицията и бъдещето - под това мото Кулинарен клуб Варна започна конкурс за най-оригиналните кулинарни рецепти, вписващи се в темата. Идеята е на варненския ресторантьор и хотелиер Желязко Каракашев, който обяви конкурса в интернет сайта на клуба.

Аз, независимо, че съм и икономист по образование, нямам претенциите за абсолютност, но бих искал да споделя какво ме вълнува и да предизвикам дискусия.

Мерките за справяне с коронавируса в туризма у нас могат да бъдат много повече. Министерството на туризма е пасивно по отношение на концепцията за бъдещо развитие. ДДС е един от основните проблеми в ресторантьорството. 20% е изключително висока ставка, чието намаляване ще окаже мотивиращо действие в бранша.

На линия

В момента има 25  гости и няма потребители в сайта

Естествен антибиотик, силно антивирусно действие